Lansirali smo!

Lansirali smo!
20.05.2020. Višnja Željeznjak, Logit.net

ZaposliDigitalca.com nova je i jedinstvena usluga na hrvatskom tržištu koja spaja recruitment i mentorstvo za digitalni marketing u cjelovitu uslugu.

Zajednički želimo pomoći zrelim hrvatskim tvrtkama koje do sada nisu intenzivno poslovale online, da prvo na tržištu rada identificiraju idealnog zaposlenika i zatim ga interno, kroz naše mentorstvo, razviju u budućeg svestranog stručnjaka za digitalni marketing.

Usluga je osmišljena za iskusne tvrtke koje imaju stabilno i uspješno poslovanje, ali do sada nisu dovoljno ili nisu uopće koristile internet za privlačenje kupaca te unaprjeđenje prodaje i poslovanja.

Odmah na početku #COVID-19 krize postalo je jasno da kupci žele i mogu kupovati online, te donositi odluke temeljeno na sadržaju koji pronađu na web stranicama tvrtki. Mnoge zrele tvrtke shvatile su da je sada vrijeme za zauzeti strateške pozicije na internetu, a za to je potrebno redovito se i pojavljivati online. Kad kažemo pojavljivati, mislimo na koristiti digitalni marketing u njegovoj punoj širini i dubini:

  • kontinuirano unaprjeđivati svoje poslovne web stranice
  • redovito kreirati i objavljivati koristan sadržaj
  • biti prisutan na tražilicama
  • komunicirati s kupcima na društvenim mrežama
  • slati email newslettere
  • ostvariti kvalitetan odnos s medijima

Smatramo da će s tržišta nestati sve one tvrtke koje se ne prilagode novoj normali.

Zaposli digitalca projekt je dviju riječkih tvrtki, Optimuma i Logita. Optimum je stručnjak za razvoj ljudskih resursa, a Logit stručnjak za digitalni marketing i razvoj poslovnih web stranica. Zajednički te dvije tvrtke imaju preko 30 godina iskustva što na domaćem, što na stranom tržištu.

Zašto biti online?

Zato jer novo normalno traži digitalne ljude koji razmišljaju na način koji Vašoj firmi upravo sad treba.

Zašto zaposliti osobu za ostvarenje prisustva na internetu?

Zato jer posla u digitalnom marketingu često ima za puno radno vrijeme.

Web agencije su super za neke tvrtke s malim opsegom posla u digitalnom marketingu, npr. za do oko 30 sati rada mjesečno. S obzirom na to da se agencijske naknade u Hrvatskoj kreću od oko 300 kn + PDV / sat na više, lako je izračunati da Vam se više isplati zaposliti vlastitog zaposlenika koji će provesti svih 20+ radnih dana radeći za Vas.

Zato, umjesto web agencije, zaposlite osobu koja će 100% vremena dedicirati Vama, i uštedite.

Zašto angažirati stručnjake da recruitment?

Zato jer dojam na intervjuu često vara. Trenirani psiholozi iz Optimuma pomoći će Vam odabrati ljude koji imaju prave predispozicije za ovo novo radno mjesto u Vašoj tvrtki, s kakvim ni Vi do sada niste imali puno iskustva.

Zašto angažirati mentora za digitalni marketing?

Zato jer ćete na tržištu rada teško naći i svestranog, i iskusnog pojedinca. Takvi su već zauzeti. Logitovi stručnjaci pomoći će Vam razviti tu osobu interno u Vašoj tvrtki.

Zatražite besplatnu analizu Vašeg digitalnog potencijala

Pošaljite upit i zatražite besplatnu analizu Vašeg prisustva na internetu.

Naši stručnjaci analizirat će Vaše web stranice i ostale (digitalne) resurse s kojima raspolažete i baratate online. Ukazat ćemo Vam na to:

  • Kako bi Vaše poslovanje napredovalo kad biste više bili prisutni online,
  • U kojem smjeru biste trebali razvijati Vaše web stranice,
  • Koje discipline digitalnog marketinga su najpogodnije za Vas, te
  • Je li pametno zaposliti novu osobu sada, ili je potrebno ispuniti neke preduvjete.